Katrien en haar toom Biggen

Op dinsdag avond /nacht 7 mei jongstleden heeft Katrien het leven gegeven aan 14 mooie biggen. Katrien heeft alle voorbereidingen getroffen die nodig waren, een eigen kraamnest gebouwd met stro, takken, en overig materiaal. Om vervolgens aan 14 gezonde biggen het leven te kunnen geven.

De komende tijd zal Katrien en haar biggen nodig hebben om van de worp bij te komen, en aan te sterken om later naar buiten te kunnen gaan. Daarom zullen wij voorlopig regelmatig foto’s plaatsen van de biggen, maar moet het kraambezoek nog even uitgesteld worden. Uiteraard willen wij jullie graag kennis laten maken met onze prachtige biggen, en daarom zullen we binnenkort dan ook een uitnodiging plaatsen voor het kraambezoek.

https://deboerderijvanbertusenriek.com/biggen/

Hier kunt u meer lezen over de voorbereidingen, worp, keuzes van ons, en de toom biggen van Katrien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close