Onze Boeren Delicatesse Winkel

Onze Boeren Delicatesse Winkel is verdeelt in twee delen:

Deel 1: Het voorste gedeelte is dagelijks geopend tussen 8 en 20u dit is selfservice. Hier kunt u terecht voor aardappelen, eieren, ijsjes, mosterd, etc. (Betaling gepast contant of via een tikkie) Zondag gesloten

Deel 2 = de gehele Boeren-Delicatessewinkel is geopend op: Zaterdag tussen 9 & 15u. Betaling, contant of per pin en dan staan wij voor u klaar voor advies mocht u dit prettig vinden!

Sinds de start verkoop in de zomer van 2019, is de vraag naar een eerlijk en traceerbaar product enorm gestegen. Hierdoor bleek al snel dat er meer vraag was naar eerlijke producten. In eerste instantie hebben wij deze verkocht bij onze voordeur. Echter al heel snel was duidelijk dat we ruimte gebrek hadden.

In de zomer van 2020 hebben wij een unit volledig opgeknapt en tot winkel ingericht. Om vanuit deze unit onze prachtige eerlijke producten te gaan verkopen.

Onze Boeren Delicatessewinkel is opgedeeld in twee delen, het voorste gedeelte is iedere dag, met uitzondering van de zondag, geopend tussen 8 en 20u. (Op de zaterdag tot 18uur) Dit voorste gedeelte is de self-service kant, hier kunt u dagelijks terecht voor de dagelijkse producten. Hierbij denkende aan; aardappelen, eieren, huisgemaakte jam, seizoen groenten, mosterd, etc. In dit gedeelte van de winkel kunt u betalen met gepast geld, of doormiddel van een Tikkie. (Dit is een digitaal betaalverzoek die u aanvraagt bij Else-Mein, via 06-13 19 56 18)

Iedere zaterdag tussen 9 & 15uur hebben wij de gehele winkel geopend. U kunt dan terecht voor eerlijke vleesproducten, Rundvlees, Varkensvlees & Vleeswaren en nog meer mooie producten. Wij helpen u dan graag met het maken van de heerlijke keuzes.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close