Onze Boerderij-Winkel

Sinds de start verkoop in de zomer van 2019, is de vraag naar een eerlijk en traceerbaar product enorm gestegen. Hierdoor bleek al snel dat er meer vraag was naar eerlijke producten. In eerste instantie hebben wij deze verkocht bij onze voordeur. Echter al heel snel was duidelijk dat we ruimte gebrek hadden.

In de zomer van 2020 hebben wij een unit volledig opgeknapt en tot winkel ingericht. Om vanuit deze unit onze prachtige eerlijke producten te gaan verkopen.

Onze Boerderij-Winkel is opgedeeld in twee delen, het voorste gedeelte is iedere dag, met uitzondering van de zondag, geopend tussen 8 en 20u. (Op de zaterdag tot 18uur) Dit voorste gedeelte is de self-service kant, hier kunt u dagelijks terecht voor de dagelijkse producten. Hierbij denkende aan; aardappelen, eieren, huisgemaakte jam, seizoen groenten, mosterd, etc. In dit gedeelte van de winkel kunt u betalen met gepast geld, of doormiddel van een Tikkie. (Dit is een digitaal betaalverzoek die u aanvraagt bij Else-Mein, via 06-13 19 56 18)

Iedere donderdag tussen 17 & 19uur en iedere zaterdag tussen 9 & 15uur hebben wij de gehele winkel geopend. U kunt dan terecht voor eerlijke vleesproducten, Puik bieren, IJS, en nog meer mooie producten. Wij, Maarten & Else-Mein, helpen u dan graag met het maken van de heerlijke keuzes.

<span>%d</span> bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close