Samenwerking met andere Boeren

De vraag naar een (h-)eerlijk product neemt toe. We merken dat de keuze voor een bewuste maaltijd en een gezondere levensstijl steeds meer een gewoonte wordt. Je bereikt dit door je producten ‘lokaal’ en bij ‘de boer’ te kopen.

Inmiddels is onze klantenkring behoorlijk gegroeid en voorzien wij veel mensen van de (h-)eerlijke producten. Maar momenteel zit er een grens aan onze capaciteit. Hierdoor zijn wij nog niet in staat alles zelf te leveren.

Daarom hebben wij besloten om de handen ineen te slaan met, door ons geselecteerde, (bio-)logische boeren. Dit betekend dat wij een deel van de producten rechtstreeks bij een collega-boer inkopen.

Zoals iedereen ondertussen weet, hebben onze Boeren in Nederland moeite om echt boer te kunnen zijn. Er zijn veel veranderingen in de wetgeving. En veel obstakels waardoor de boeren moeite hebben om hun hoofd boven water te houden.

Omdat wij een grote en betrouwbare klantenkring hebben, vinden wij het belangrijk om door middel van deze samenwerkingen de collega-boeren te helpen.

Wij hebben contact met alle collega-boeren waar wij mee samenwerken. Wij kennen de collega-boeren en hebben hun bedrijf meerdere keren bezocht. Wij zijn ervan overtuigd dat hun op een (Bio)logische wijze boeren en hierdoor (h-)eerlijke en verantwoorde producten voor je verzorgen.

Door deze samenwerkingen is het voor ons mogelijk om een breder assortiment van prachtige producten aan te bieden. Kom eens langs aan de Kruisweg 28 in Beekbergen. En ontdek de voordelen van onze (h-)eerlijke producten.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close