Samenwerking met andere Boeren

De vraag naar een (h-)eerlijk product neemt aanzienlijk toe, de keuze om een bewuste maaltijd te nuttigen wordt steeds vaker een gewoonte, een gezondere levens style is door veel mensen een omslagpunt geworden, Lokaal en bij de Boer de producten kopen helpt om deze doelen te bereiken.

Inmiddels is onze klantenkring behoorlijk gegroeid en kunnen wij veel mensen voorzien van prachtige (h-)eerlijke producten. Echter zit er aan onze capaciteit, momenteel nog een grens. Hierdoor zijn wij nog niet in staat om alles zelf te kunnen leveren.

Daarom hebben wij besloten om de handen in één te slaan met, door ons geselecteerde, (bio-)logische boeren. Dit houdt in dat wij, om de vraag naar de (h-)eerlijke producten te kunnen voorzien, producten direct bij een collega boer voor u in te kopen.

Zoals iedereen inmiddels wel weet, hebben onze Boeren in Nederland moeite om echt boer te kunnen zijn, er zijn zoveel veranderingen in de wetgeving, zoveel obstakels waardoor de boeren moeite hebben om hun hoofd boven water te houden. Ook daarom denken wij dat het goed is om samen te werken met deze (bio-)Logische Boeren. Juist omdat wij een grote en betrouwbare klantenkring hebben, vinden wij het belangrijk dat wij door middel van deze samenwerkingen de collega boeren ook helpen.

Alle collega boeren waar wij een samenwerking mee hebben gestart, hebben wij rechtstreeks contact mee, kennen wij persoonlijk en hebben hun bedrijf meerdere malen bezocht, wij zijn er dan ook van overtuigd dat hun op een (bio-)logische wijze boeren en hierdoor een (h-)eerlijk en verantwoordt product voor u verzorgen.

Wij hopen dan ook, dat door onze samenwerking met diverse (Bio-)Logische boeren wij u van prachtige (H-)eerlijke producten kunnen en mogen blijven voorzien. Door deze samenwerking is het mogelijk om een breder assortiment van prachtige producten voor u aan te bieden.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close