Huisgemaakte producten

De Boerderij van Bertus en Riek heeft diverse fruitbomen en vruchtenstruiken op haar erf staan. En Liesbeth probeert daar heel vaak de lekkerste Jam van te maken. Het hele jaar rond is er huisgemaakte Jam te kopen, van eigen bodem.

Daarnaast probeert Liesbeth zeker rekening te houden met de hoeveelheid suiker die nodig is voor de jam en overige huisgemaakte producten. De suiker verhouding in onze huisgemaakte producten is in vergelijking met de reguliere jam aanzienlijk lager.

Naast een grote diversiteit van huisgemaakte Jam, hebben wij ook sinds kort de ouderwetse Reusel in ons assortiment. Reusel is het niervet van een varken, dit wordt versmolten, en uit eindelijk stolt het weer in de pot. Reuzel werd en wordt gebruikt als natuurlijk alternatief voor bad&braadboter, margarine, of olie. Het braden in Reuzel geeft een totaal andere smaak aan het product, veel voller van smaak. Naast het bakken in Reuzel is het ook mogelijk om Reuzel te gebruiken in bijv. stamppotten, hierdoor wordt het wat smeuïger en daardoor volle van smaak. Zeker een aanrader om eens te proberen. De Reuzel ligt niet in het selfservice gedeelte van de winkel, daarom alleen iedere zaterdag tussen 9 en 15 uur te koop aan Kruisweg 28 in Beekbergen. Zeker lekker om te proberen, en eenmaal geprobeerd zult u het waarderen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close