Over

Op deze pagina maak je kennis met de familie Jochems, bestaande uit Gert & Liesbeth, Gerbert & Else-Mein.

Wie er werken op De Boerderij van Bertus en Riek?

Gert en Gerbert dragen met name zorg voor alle technische aspecten die horen bij De Boerderij van Bertus en Riek. Ook voeren zij werkzaamheden uit rondom de akkerbouw.
Gert zorgt onder andere voor de juiste samenstelling van al het voer voor onze dieren. De granen verbouwen wij grotendeels zelf op eigen bodem. Hierdoor weten wij wat onze dieren eten.
Gerbert is de technische man en heeft regelmatig mooie en creatieve ideeën.
Gert en Gerbert zijn vrijwel altijd te herkennen aan hun klompen.

Liesbeth is de tuinvrouw binnen de boerderij. Zij is een groot deel van het jaar druk met de werkzaamheden voor de moestuin. Hierbij denkende aan de voorbereidingen, werkzaamheden en oogst in en van de moestuin die De Boerderij van Bertus en Riek heeft.

Liesbeth Jochems

Else-Mein heeft met name de dagelijkse leiding over de Boerderij van Bertus en Riek, en is iedere dag daar dan ook druk mee. Naast de dierverzorging, promotie, administratie, kan zij tijd besteden aan het leren van boerenkennis. Door onder anderen het bezoeken van collega boeren, de slager. Daarnaast zorgt Else-Mein ervoor dat er dagelijks mooie eerlijke producten voor je klaar staan in onze winkel.

Else-Mein woont aan de Kruisweg (in het oude huis van Bertus en Riek). Daar heeft zij een deel van de dieren lopen, en zorgt ze daar ook voor.

Door middel van een goede taakverdeling, gebruik te maken van ons boerenverstand en door onze ogen gericht houden op de vraag en behoefte van het land, de dieren en de gewassen, zijn wij… Logische boeren.

Iedere donderdag en iedere zaterdag zorgt Else-Mein dat zij u te woord kunnen staan tijdens de verkoop van onze vleesproducten.
Iedere donderdag tussen 17 en 19 uur en iedere zaterdag tussen 9 en 15 uur
aan de Kruisweg 28 in Beekbergen

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close