Over

Op deze pagina zullen wij ons aan jullie voorstellen. Wij zijn familie Jochems uit Beekbergen, bestaande uit: Gert & Liesbeth, Gerbert, Else-Mein & Maarten.

Gert en Gerbert dragen met name zorg voor alle technische aspecten die horen bij de Boerderij van Bertus en Riek. Ook doen zij veel werkzaamheden rondom de Akkerbouw. Gert is zorgt voor o.a. de juiste samenstelling van al het voer dat wij zelf verbouwen/maken voor onze dieren. Gerbert is de technische man, en heeft regelmatig mooie en creatieve ideeën. Beide heren zijn vrijwel altijd te herkennen aan hun klompen.

Liesbeth is de tuinvrouw binnen de boerderij, zij is een groot deel van het jaar druk met de voorbereidingen, werkzaamheden en oogst in en van de grote moestuin die de Boerderij van Bertus en Riek heeft. Tevens zorgt zij er ook voor dat de verkoopkraam aan Het Witte Veen 13, gevuld blijft.

Liesbeth Jochems

Else-Mein doet samen met de rest de dierverzorging, en probeert veel te leren van de tuinvrouw dus is ook met enige regelmaat te vinden op de moestuin. Daarnaast heeft zij de promotie van de boerderij onder der beheer, houdt zij de Facebookpagina bij, en ook deze website.

Else-Mein & Maarten wonen aan de Kruisweg (in het oude huis van Bertus en Riek) en zij hebben daar een deel van de dieren lopen, en dragen daar hun zorg voor. Maarten is door de weeks ivm zijn werkzaamheden niet vaak tijd dus hij helpt waar hij kan.

Iedere zaterdag zorgen Maarten en of Else-Mein dat zij u te woord kunnen staan tijdens de verkoop van onze vleesproducten. Iedere zaterdag tussen 10 en 14uur aan de Kruisweg 28 in Beekbergen

Door middel van een goede taakverdeling, gebruik maken van ons boeren verstand, onze ogen gericht houden op de vraag/behoefte van ons land/dieren/gewassen, zijn wij logische boeren.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close