Katrien en haar biggen voor het eerst naar buiten

Gisteren is Katrien voor het eerst samen met haar biggen naar buiten geweest.Zelf had ze al een paar keer voor onderzoek gedaan, maar gisteren avond was het dan zo ver. Katrien nam der hele kroos mee naar buiten, voor het eerst de grote buitenwereld bekijken.Vanaf vandaag staat de deur van t binnenverblijf open zodat ze de hele dag in en uit kunnen gaan.’S avonds en nachts zit de deur wel dicht. Dan hebben ze alle warmte van elkaar nodig.Katrien is nog steeds erg Waaks, alle (vreemde) geluiden merkt ze op, ze zorgt dat het kroos bij haar in de buurt blijft. Dus tot op heden kan Katrien nog geen vreemd bezoek ontvangen. Het kraambezoek moet nog even geduld hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close