Ons eigen Logo

Het heeft een tijdje geduurd maar inmiddels hebben wij ons eigen Logo! We zijn hier ontzettend blij mee. Wij vonden het belangrijk dat iedereen ons logo zou kunnen begrijpen. Wij zijn per slot van rekening Logisch boeren, en daarin hebben wij het streven dat wij iedereen uit moeten kunnen leggen in Jip & Janneke taal wat wij doen en waarom wij het zo doen.

Ons Logo is gebaseerd op hoe voorheen onze boerderij eruit zag, zoals het bij Opa & Oma (Bertus & Riek) voorheen was.

Het karakteristieke huis met daarbij de verstelbare hooischuur. Het dak van de hooischuur is in hoogte verstelbaar, deze hooischuur staat er nog steeds, het huis is door de jaren heen veranderd, maar is nog steeds op de huidige plek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close