Gezocht: Tips en Adviezen

Goedemorgen Allemaal,
HELP! Wij zijn opzoek naar goede ideeën of adviezen…Zolang als dat wij de boerderij hebben (een kleine twee jaar) hebben wij ook al onze verkoopkramen aan de weg staan. Deze zijn dagelijks gevuld met (H-)eerlijke Spikkeleieren, walnoten, huisgemaakte Jam, Aardappelen en Seizoensgroenten….
Wij hebben lang het risico gedragen dat wij erop vertrouwde dat onze klanten eerlijk betalen wat zij mee nemen, echter de laatste tijd is het weer bar en boos. Er wordt zoveel weggehaald uit de kraam wat niet betaald wordt dat wij overwegen om te stoppen met de kraam aan de weg.
Het geld is één, maar met name ons plezier wordt hier weggehaald. Wij werken dag in dag uit met veel liefde, passie en plezier om mooie producten in de kraam te hebben staan, doen er alles aan om een eerlijk product voor de klant te hebben… en dat wordt zonder blikken of blozen weggehaald.
Nu vragen wij jullie om mee te denken over een oplossing om te voorkomen dat wij er helemaal mee gaan stoppen.
Onlangs hebben wij de politie gesproken en zij gaven aan; camerabewaking heeft ook weinig tot geen zin want de daders doen net alsof ze geld in het bakje doen en zijn weg.
Hier in Nederland is het niet nodig om echte honger te hebben, maar mocht u nou echt zoveel honger hebben bel dan even bij ons aan dan krijgt u bij de eieren GRATIS spek! Gebakken ei met spek is meestal toch lekkerder!
Wij hopen van jullie nog diverse tips of adviezen te ontvangen voordat wij genoodzaakt zijn om de kramen te sluiten!Met vriendelijke groet, Familie Jochems

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close