Achteruitgang Kwaliteit Aardappelen.

Zoals u mogelijk van ons weet, beschikken wij niet over grote koelhuizen of grootse loodsen waarin wij de aardappelen konden opslaan. Daarom hadden wij besloten om eens in de 14dagen de aardappelen te rooien, direct uit de grond. Zodat wij de best mogelijke kwaliteit konden leveren. Dit betekend dan ook dat er nog behoorlijk wat aardappelen in de grond zaten.

Spijtig genoeg is door weersomstandigheden het niet meer mogelijk om mooie aardappelen te rooien. Hier zijn diverse redenen voor; de hoeveel vocht dat gevallen is de afgelopen periode zorgt ervoor dat het land slecht begaanbaar is voor de trekker. Zowel de vocht als de vorst hebben behoorlijk wat schade aangebracht bij de Aardappelen. De kwaliteit is daardoor achteruit gegaan.

Om te voorkomen dat u meer snijafval heeft dan gekookte aardappelen hebben wij besloten om onze aardappelen uit de verkoop te halen. Excuus voor het ongemak. Maar wij hopen komend seizoen weer te voorzien van heerlijke aardappelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close