Het Kraampje

Vanaf heden zijn wij, als de Boerderij van Bertus en Riek, te vinden in een app waarin u de lokale boer kunt vinden. De App heeft de naam: Het Kraampje.

“Hoe vind je een boer die zijn producten verkoopt bij jou in de buurt? Het Kraampje is het initiatief van twee ambitieuze dierenartsen, Bernd Hietberg en Willemijn Kleijn die zich erg betrokken voelen bij de landbouw. ‘We zijn trots op de kwaliteit, veiligheid en gezondheid van het Nederlandse voedsel’. “

Wij zijn vereerd om deel te mogen nemen aan deze App, hierdoor hopen wij dat meer mensen ons kunnen vinden voor onze (H-)eerlijke producten. De App is te downloaden in de App-Store onder de naam: Het Kraampje.

Daarin kunt u in heel Nederland diverse boeren vinden die (h-)eerlijke producten of diensten aanbieden. Uiteraard is het ook mogelijk om een beoordeling van de boer/ over zijn producten achter te laten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close