Geslaagde Open dag

Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste open dag gehouden op onze Boerderij. Dit was een groot succes, veel mensen die belangstelling hadden zijn even langs gekomen. Om een kleine impressie te geven zullen we wat foto’s plaatsen bij dit bericht.

Wij vonden het in ieder geval ontzettend leuk om te organiseren, om de mensen te ontvangen, en om uitleg over ons werk te kunnen geven. Tevens veel mensen mogen ontmoeten, ook die nog niet bekend waren met de Boerderij van Bertus en Riek. Daarnaast hadden wij de gelegenheid om onze mooie (H-)eerlijke producten te verkopen. Hier werd dan ook veel gebruik van gemaakt. Wij hopen dat alles naar wens was, en dat het iedereen lekker zou gaan smaken. Voor degene die langs zijn geweest, bedankt voor u bezoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close