Ons geslachte varken

Deze week is onze eerste borg naar de slager gebracht. (Slagerij ter Weele in Oene) Zij hebben hem geslacht, om vervolgens te gaan versnijden / uitbenen. Vandaag is dit gebeurt en hier mochten Gert en Else-Mein bij aanwezig zijn.

Door de mogelijkheid om er bij aanwezig te zijn, hebben we veel kunnen en mogen leren. (Lees de pagina Vlees van Bonte Bentheimer) Maar tegelijkertijd hebben we ook onze (jullie) wensen in kunnen dienen. Dat betekend dat er aardig wat vlees van ons varken is afgekomen. De komende dagen zal door de slagerij gebruikt worden om het vlees meer tot porties te maken, daar waar nodig te bereiden (worst maken bijv.) en tot slot zal het vlees vacuüm verpakt worden.

Zaterdag 13 juli 2019 hebben wij onze open dag, en dit zal deels in het teken staan van de verkoop van ons Varkensvlees van ons eigen groot gebrachte Bonte Bentheimer. Bent u nou ook zo benieuwd hoe het zal smaken? Kom dan ook gerust langs op onze open dag??? De Voorraad is beperkt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close