De broeikas is weer opgeknapt.

Al jaren lang maken wij gebruik van onze broeikas. Hier zaaien we de zaadjes van alle groente in bakjes, om ze eerst te laten ontkiemen, zodat het groeiproces kan beginnen. Nadat de plantjes sterk genoeg zijn om in de volle grond verder te groeien, zullen ze meestal buiten in de moestuin geplant worden. Sommige plantensoorten hebben tijdens hun groeiproces extra warmte nodig, daarom blijven deze dan in de broeikas (Denkende aan bijv. tomatenplanten)

Maar door de jaren heen was het onderhoud aan de broeikas wat achter gebleven. Dit jaar hebben wij de broeikas weer helemaal opgeknapt en opgeruimd, hierdoor kunnen we hopelijk de komende jaren met veel plezier de broeikas weer gebruiken. We hopen dan ook dit jaar weer een heerlijke oogst te kunnen oogsten van alle planten die, kort of lang, in de broeikas hebben gestaan.

Een gedachte over “De broeikas is weer opgeknapt.

  1. Timo en Esther Sormani 21 februari 2019 — 17:38

    Superleuk zo’n boerderij in de buurt. Heb al 3 heerlijke potten jam gekocht en ik ga ongetwijfeld ook het vlees proberen. Dit is een mooi initiatief om alles op de natuurlijke echte manier te doen. Heel veel succes !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close