Winkel van de Boerderij

Het afgelopen jaar hebben wij de verkoop van onze mooie producten vanuit ons huis gedaan. Dit ging goed en er was veel aanloop. De vraag naar meer eerlijke mooie producten steeg enorm de laatste periode. Hierdoor hebben wij besloten om een unit op te knappen en deze als tijdelijk winkel in te richten zodat wij vanuit de winkel alle mooie producten van ons zelf, maar ook van collega-boeren kunnen verkopen.

En nu was het eindelijk zover, afgelopen zaterdag 25 juli hebben wij onze winkel in gebruik genomen. Daarnaast hebben wij ons assortiment de afgelopen tijd nog verder kunnen uitbreiden. Al deze prachtige producten zijn te vinden in onze winkel.

De hele winkel is de volgende momenten helemaal geopend: Iedere donderdag tussen 17 – 19 uur & Iedere Zaterdag tussen 9 – 15 uur. Aan de Kruisweg 28 in Beekbergen kunt u terecht voor prachtige producten. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in onze winkel.

Afgelopen week is de stentor ook nog even op visite geweest, het artikel dat geschreven is over onze boerderijwinkel is via de volgende link te lezen.

https://www.destentor.nl/apeldoorn/groente-en-vlees-ijs-van-co-en-bier-nu-in-een-boerderijwinkel-in-beekbergen~ac6d8c9c/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close